-en oase i villmarka

Overnatting og servering

Overnatting
Fjellstua har tredve sengeplasser i tillegg til muligheter for overnatting i lavvo eller telt. I hovedhuset har vi flere soverom, i tillegg til to hytter med til sammen fire rom + hems. Hyttene er utstyrt med eget kjøkkenutstyr og kokemuligheter.

Dere kan enten benytte egen sove- eller lakenpose, eller gjøre som de fleste andre: Møte en ferdig oppredd seng når dere ankommer.

Hyttene er enkelt innredet med sjarm og det utstyret man kan forvente på ei fjellstue – og alltid med ved til oppfyring om det blir kjølig.


Servering
Vi serverer både frokost, lunsj (matpakke) og treretters middag.
Vårt kjøkken benytter råvarer fra nærområdet. Vi mener det er viktig å høste av de nærmeste ressursene og utnytte dem slik våre forfedre gjorde. Derfor hentes all fisk fra Jotka-vannene, reinsdyr som serveres har tråkket forbi bare et steinkast unna på vei til sommer- eller vinterbeite, og multebærene plukker vi hvert år for hånd - og vi serverer opptil 120 kg. i året! I den grad det er mulig får vi levert grønnsaker fra nærområdet, og potetene får vi alltid fra Bjørnstad gård i Tverrelvdalen.

Matservering bør bestilles et døgn i forkant – for vi serverer kun fersk fisk og må beregne dette da vi setter garn kvelden i før. Her er det langt til nærmeste butikk.

Velkommen til bords med velsmakende og mettende måltid for turfolk
- servert med stor interesse for gode og lokale råvarer.