-en oase i villmarka

Opplevelser!

Jotka Fjellstue, det perfekte stedet for livsnytelse og rekreasjon!

Opplev vidda fra kano
Kano er et populært tilskudd til aktiviteter dere kan gjøre hos oss, og med åtte nye og fullt utstyrte kanoer som står til disposisjon er det ingen grunn til å ikke ta en tur utpå. Kanoene er stabile og lette og padle, og dersom dere ønsker å legge ut på turer med overnatting er det fullt mulig å leie kanoer i flere døgn.

Vedfyrt badstue og badehus
Badehuset vårt har vedfyrt badstue hvor vi samtidig med oppvarmingen av badstua varmer 100 liter vann som man kan helle over seg i rike monn og virkelig få en fantastisk badehusopplevelse som er noe ganske annet enn sparedusjen hjemme. Velkommen til en spaopplevelse som ligger nærmere naturen enn det meste annet.

Vedfyrt badestamp
Ta en kveld før eller etter middag i vår vedfyrte badestamp hvor du enten kan nyte midnattssol eller kanskje nordlyset vinterstid. Opplev fullstendig stillhet kun avbrutt av knitring fra veden i badestampovnen. Dette er en luksus vi anbefaler hvis dere er flere sammen som har lyst til å nyte øyeblikket litt ekstra etter en dag på vidda. Vi anbefaler å bruke ullsokker på vinterstid så man ikke sklir på underlaget på veien ut i badekulpen i elva for å avkjøle seg – en herlig opplevelse for både liten og stor.

Event og teambuilding
Det er mange bedrifter og organisasjoner som legger ledermøter, kickoff, små konferanser med mer til fjellstua. Her arbeider dere helt uavbrutt i andre omgivelser enn på de tradisjonelle konferansehotellene, og i kaféen er det muligheter for projektor/lerret, og hyttene er gode breakout-rooms dersom dere har behov for dette.

Å skape tilrettelagte teambuilding-aktiviteter som løfter arrangementet og gir samlingen ønsket resultat er vi godt erfarne med. I samarbeid med dere setter vi sammen en løsning som treffer akkurat slik dere ønsker, og av aktiviteter tilbyr vi f.eks. femkamp, hundekjøring, vin- og ølsmakerkurs, champagnesabling, nettbrettkonkurranser, underholdning, musikere, skjult servitør, elektrosjokk-fotball og mye mer. Hos oss er (nesten) alt mulig!

Foto:Lars Jacob Galåen

Fantastiske fiskemuligheter, sommer og vinter!

Har du noengang lest Hans Lidman,s fantastiske fiskehistorier fra Finnmarksvidda? Jotka, Mollisjok og Jesjavri er noen av de områdene han fisket i.

Hva kan vi gjøre for deg?

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel!